Anya és lánya nap Noémivel és Inezzel

Amikor egy vendég felkér, hogy segítsem őt közelgő fotózására kiválasztani a számára legmegfelelőbb ruhákat, mindig nagy bizalmat feltételező kihívás. A siker érdekében fontos a kettőnk közti összhang. Ezt egy kis beszélgetés és egy csésze kávé mellett hamar meg tudjuk alapozni.

Épp így történt ez Noémivel is. Egy rövid konzultáció helyett azonban órákig beszélgettünk, hallgattam tanulságos és inspiráló történetét, ámultan konstatáltam hatalmas belső erejét.

Noémi egy nagyon dekoratív, kétgyermekes édesanya és feleség. Első hallásra élete igazán kereknek tűnik, talán irigylésre méltóan gondtalannak és egyszerűnek. A felszín alatt zajló küzdelmekről azonban csak kevesen tudnak.

Noémi egy váratlan agyvérzést követően páratlan kitartással és erővel épült fel, lényegesen rövidebb idő alatt, mint orvosai számítottak rá. Élete gyökeresen megváltozott. Érezte, hogy a teste által küldött üzenet mögött mélyebb tartalom van. Az életmód váltás mellett gondolatait is formálni kezdte, és teszi ezt azóta is nap, mint nap. Gondolatai többé nem rombolhatják őt.

A fejlődésének egyik mérföldköveként készült a fotósorozat is. Hihetetlen, hogy ez a gyönyörű Nő nem olyan régen még a kilókkal és önmagával küzdött. Kitartása és hozzáállás példaértékű!

Ruha: Art’z Modell, Táska: H&M, Fülbevaló: Stradivarius

Ruha: Art’z Modell, Fülbevaló: Parfois

Ruha: Art’z Modell, Kalap: Zara, Fülbevaló: H&M

Bal – Ruha: Art’z Modell, Fülbevaló Stradivarius  Jobb – Nadrág: Zara, Táska: Stradivarius, Fülbevaló: H&M

A fotózásra a legjobb barátja és egyben élete egyik legnagyobb támasza, a lánya, Inez kísérte el. Ők ketten fantasztikusak együtt, igazán jó hangulatban telt az egész napunk.

Míg Noémi két szett között készülődött, Norbi nem tétlenkedett, Inezt is spontán lencsevégre kapta.

Nálunk így telik közösen egy anya-lánya nap!  🙂

Fotó: Bánhalmi Norbert

Noémi sminkje: Rédli Ágnes

Noémi haja: Farkas Boglárka (Heaven in Style)

“A régi lelkedet le kell vetkőzni, és az új lelkedbe szépen beleöltözni. És ő ott marad az emlékezeted ruhatárában, a fogason, mint egy ruha, amit kinőttél már.” /Müller Péter/

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük