Richárd története az álmokról

Richárd 23 éves, nagyon jóképű cukrász. Fiatal kora ellenére nagyon határozott elképzeléssel keresett meg minket. Egy vonzó, férfias, női szíveket megdobogtató fotósorozatra vágyott, amelyben közös csapatmunkával kihozzuk belőle a maximumot.

Első állomásként egyeztettem számára időpontot a Heaven in Style szépségszalonba. Farkas Bogi rövid tanácsadást követően friss, fiatalos, könnyen kezelhető frizurát vágott. Hasznos és főleg egyszerűen kivitelezhető tippeket adott az otthoni hajápoláshoz is.

Processed with MOLDIV

A fodrászkodás alatt bőven volt időm Richárddal részletesebben is beszélgetni, hogy minél közelebb kerüljek igényeihez. Öltözködésében keresi az egyediséget, szereti a feltűnést. Annak érdekében kérte a segítségemet, hogy a megszokott stílusa helyett a fotózáson új arcait tudja megmutatni. Feladatom tehát adott: olyan stílusos, egyben férfias szettek összeállítása, amik illeszkednek Richárd személyiségéhez, életkorához és női szemek számára vonzó látvány nyújt. Ezen fő irányvonalakat igyekeztem ötvözni a ruhagyűjtés során.

Processed with MOLDIV

Richárdtól nem áll messze a modellkedés és szereplés világa. Korábban feltűnt már magyar videóklipekben is, és rendszeren jár castingokra. Ismerős számára a kamera ezen oldala, pillanatok alatt ellazult. Ehhez Norbi támogató hozzáállása és odafigyelése is mindig nagy segítség a vendégeknek.

Szabadtéren és stúdióban is készítettünk képeket. Törekedtünk rá, hogy élethű, spontán hatást keltsen az elkészült anyag. Richárd minden szettel nagyon könnyen azonosult, kényelmesen belehelyezkedett mindegyik szerepbe. Ezt tükrözi a végeredmény is.

Processed with MOLDIV

Richárd néhány nappal a fotózás után ezt üzente nekünk:

„.. Nagyon jók lettek a képek, jelenleg is a hatásuk alatt vagyok. 🙂 Köszönöm ezeket a csodás pillanatokat, amelyeket közösen vihettünk véghez. A gyorsan kézhez kapott és plusz retusált képekért külön köszönettel tartozom Norbi. Olíviának pedig a fantasztikus ruha gyűjteményért, amik után még mindig sóvárgok. 🙂 Köszönöm a tanácsokat is, és talán dolgozunk majd egyűt a jövőben is még ismét. 🙂 Üdvözlettel Richard.”

Köszönöm, hogy részese lehettem a csapatnak, amely életre keltette Richárd álmát.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük