Szia és üdvözöllek

A nevem Szabó Olívia. Zalaegerszegen születtem.

 • 2008-ban két diplomát is szereztem Székesfehérváron, a Kodolányi János Főiskolán kommunikáció, illetve művelődésszervező szakokon.
 • 2013-ban végeztem stylist szakon Budapesten, a Werkakadémián,
 • 2013. óta foglalkozom önállóan személyi stílustanácsadással.
 • 2013-2018 között tagja voltam a Lakatos Márk Group stylist csapatának.
 • 2017 nyarán a TV2 Korhatáros szerelem produkció forgatásán beauty scripter-ként vettem részt.
 • 2018 elején a Viasat 3 csatorna Feleségek luxuskivitelben 2. évadában stylistként segítettem a szereplőket.
 • 2018 nyarán ismét a TV2 csatorna Korhatáros szerelem 2. évadában vettem részt vezető stylistként.

(Imdb: https://www.imdb.com/name/nm9450160/)

A személyi stílustanácsadás programjaim bármelyikét életkortól, nemtől, testalkattól függetlenül mindenki számára jó szívvel ajánlom.

Personal stylist

“Ha magyarra fordítjuk,  jelentése
személyi stílustanácsadó.”

Miért választottam a personal stylingot?

Még tanulmányaim alatt igyekeztem a szakma minél több területére betekintést nyerni. Részt vettem számos divatbemutató, élő tv show backstage munkálataiban, fotózásokon, Magyarország legelismertebb stylistjaitól volt lehetőségem tanulni. Egy divatbemutató, egy forgatás mindig nagyon látványos feladat, tele izgalmas kihívásokkal, csapatmunkával, egy előre meghatározott cél/koncepció elérése érdekében.

Amikor egyénnel dolgozom együtt, az számomra rendszerint egy csendesebb, bensőségesebb folyamat. A végeredmény, hogy együtt meddig jutunk el a változásban, mindig kölcsönös, közös munka. Részemről a legfontosabb hozzáállás az értő figyelem, amely segít, hogy azonosulni tudjak vendégem lelki állapotával, céljával, gyakran a ki nem mondott gondolatait is meghalljam. Az ő részéről a sikerhez szükséges eszköz: a nyitottság. Közel kell engedni az új információkat, ingereket. Időt kell hagyni nekik, hogy a felszín alatt elrendeződjenek, és majd össze tudjanak állni egy új egységgé. A megújulás ekkor válik sikeressé.

Rendkívül közel áll hozzám ez a személyes, egymásra hangolt, tudatos együttműködés. Ez segít abban, hogy a közös munka során mindvégig támogató figyelemmel tudjam végig kísérni vendégemet azon az úton, amit célként tűzött ki önmagának.

Mivel foglalkozom personal stylistként?

Amikor megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom, mindig kicsit óvatosan válaszolok: „personal stylist vagyok.” Ha magyarra fordítjuk, a jelentése személyi stílustanácsadó. Bármelyik nyelven használjuk az elnevezést, sajnos még nem képezi alapszókincsünk bázisát, úgy mint a tanár, közgazdász vagy fodrász. A szó hallatán a kíváncsi tekintetek szinte kiabálják felém a kérdést: „Ez mit jelent pontosan?”, és „Mit csinál egy stylist?”

A stylist szót legtalálóbban az arculattervező kifejezéshez tudnám hasonlítani. Tekintsük az arculatot egy kirakós játéknak. Ez a puzzle akkor fog tökéletesen passzolni, akkor tud kerek, egész, önálló egységgé válni, ha minden darabkája megfelelően illeszkedik egymáshoz. Ha az egyik darabka hiányzik, vagy nem illik a sorba, az ronthatja a kirakósunk összképét.

Találkozhatunk arculattal a filmművészetben, a lakberendezésben, a reklámok és a divat világában. No meg a saját, személyes életünkben. Hisz mindannyiunknak van saját arculatunk. Egy arculat, amelyet igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a legszebb és legilleszkedőbb darabkákból felépíteni, hogy aztán a külvilág előtt megjelenő „kész” kép egységes, érthető és mások számára tetszetős legyen.

Personal stylistként személyes „arculatod”, stílusod kialakításában, átgondolásában és újratervezésében tudlak Téged segíteni, a kirakós darabok helyükre illesztésében.

Miért fontos számodra, hogy tudatos, vonzó „arculatot” alakíts ki magadnak?

 • A megjelenésben tükröződő harmónia bizalomkeltő a külvilág számára, ami támogatóan hat az üzleti,- és magánéletre
 • Amikor a tükörbe nézve tetszel önmagadnak, tekinteted és testtartásod is megváltozik, magabiztosságot sugároz. A magabiztos emberek nagyobb eséllyel érnek el sikereket.

Kinek és miért ajánlom a personal stylingot?

A személyi stílustanácsadás programjaim bármelyikét életkortól, nemtől, testalkattól függetlenül mindenki számára jó szívvel ajánlom.

Hölgyeknek, uraknak, akik:

 • Kedvelik maguk körül a harmóniát és ezt a külső megjelenésükkel is szeretnék sugározni
 • Élete fordulóponthoz érkezett, testi,- lelki megújulásra vágynak
 • Céljaik biztos elérését külső megjelenésükkel is támogatni akarják
 • Frissítenék ruhatárukat, de szívesen fogadnak támogatást az állandóan megújuló divat világában
 • Kíváncsiak, kalandvágyók, szívesen kipróbálják önmagukat új élethelyzetekben
 • Úgy érzik, hogy egy kis támogatással felszínre fog tudni törni a bennük rejlő, magabiztosság

Miért ajánlom a personal stylingot?

 • Mert a megjelenésedben közösen kialakított újszerű harmónia bizalmat kelt a külvilágban, ami jótékonyan hat életed számos területére
 • Mert vendégeim a közösen eltöltött idő alatt hasznos, a mindennapi öltözködésükben könnyen alkalmazható, gyakorlati tudásra tesznek szert
 • Mert egy segítő „kívülálló” objektív véleménye mindig másként hat ránk, mint a hozzánk közel állóké
 • Mert hiszek az élethosszig tartó tanulás, fejlődés fontosságában, és hiszem, hogy olyan új ismereteket tudok átadni Neked, melyek sikerrel kísérnek tovább utadon
 • Mert hiszem, hogy a személyes beszélgetésünk, az együtt töltött időnk maradandó élményekkel fog gazdagítani

Kérdésed van? Írj nekem!

Kérlek, a csillaggal jelölt mezőket mindenképp töltsd ki.


Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom